Je bent nu op de Reacties pagina van Klezmajeur

Wat andere zeggen over Klezmajeur ...

..........>>> KlezzBack <<<.............

We zijn blij met reacties van mensen, vertel ons wat je leuk vond, vertel ons wat anders of beter kon...
Stuur hiervoor een mailtje met je reactie naar: Boeking Klezmajeur

Nette reacties plaatsen we, ook als ze kritisch zijn!
Ook kan je je opgeven voor de Nieuwsbrief, hierin vertellen we de belangrijke wetenswaardigheden van wat ons is overkomen. We sturen hem een drie of vier keer per jaar rond.

Reacties:


Zondag 18 December 2016, Vught

Een inspirerende PRE-CHANOEKA VIERING "VROLIJK in VRIJHEID"
Beste Erwin en allen van Klezmajeur, zeer bedankt voor het fantastiek optreden gisteren. Jullie hebben allen het gevoel van simcha gegeven. Ik was zo zeer tevreden met het professionaliteit, het emotioneel en het artistiek en creatieve manier van jullie voorstelling. Todah rabba rabba van ons. Wij hopen jullie weer bij ons te hebben op een andere gelegenheid, en zullen jullie zeker aanbevelen aan anderen die moeten het ook van jullie klet(s)zmajeuriteit te hebben. (Rabijn) Tzvi Marx, ook namens Marja


November 2016

"Wij vonden het een geslaagd feest. In ons midden was John Sekreve, hij is een gepensioneerde violist, die wereldwijd bekend is geweest. Hij heeft zeer kritisch geluisterd naar het vioolspel en complimenteerde ons over haar kwaliteiten. Jullie optreden was top! Nogmaals bedankt. Groeten van Henriëtte en Marius"


Vr 16 september 2016 Lidwinakerk te Best

MUSIC FOR MINSK
Hoi Erwin en andere fantastische spelers van Klezmajeur,
Wat heb ik genoten van jullie geweldig mooie en enthousiaste optreden in de Lidwinakerk te Best vanavond. Ik moest net voor het 'echte' einde weg om 21.40 uur, dus kon ik jullie niet meer spreken. Vandaar deze mail.
Leuke muziek, afwisselend, prachtige stemmen, alles past bijelkaar, en vooral de grote dosis enthousiasme waarmee jullie dat doen, vooral jij, Erwin, het spat ervan af!! Ik wens jullie samen nog jaren en jaren heel veel muziekplezier! En hoop daar ook nog vaker van te mogen genieten.
Groetjes, Lidewij

En op de FB pagina:
't was een mooie concert! ik heb genoten. Hopelijk is er een mooie bedrag voor muziek instrumenten voor de kinderen in Minsk bij elkaar gebracht.


Zondagmiddag 4 september 2016, Eindhoven

Onze klemajeur bewerking van de Flatbush waltz heeft al vaker enthousiaste en emotionele reactie opgeleverd. Ook nu weer kwamen er reacties als: "Tot tranen toe geroerd", en "heel mooi die opbouw". Ook nog even een rondje door de kantine wat weer dansende mensen opleverde en de mededeling dat we "wel vaker mochten komen spelen".Juli, Bar Mitswa feest nabij Leiden

Klezz La Vie!! Ter plekke ook met een andere muzikant samengespeeld. Reactie: "geweldig gespeelt, mensen vonden het heel gezellig. Veel dank voor de muziek."


5 mei 2016, GEEST IN KUNST, Eindhoven.

"Aanstekelijke muziek! Jullie muziek brengt zelfs Nederlanders aan het dansen!" (Agnes)
"Het was weer genieten van deze geweldige opening met klezmer muziek van Klezmajeur" (Thea)
"Opzwepende muziek en mooie kunstwerken" (Tineke)


CeleBright, 23 jan 2016 Kasteel Heeze

met onze dank voor een geweldige invulling tijdens CeleBright 2016, het jaarlijkse feest van onze Bright Society.
Omdat onze Society erg multicultureel is heb je hier ook muziek voor nodig die bij een breed publiek goed valt. We hadden de lat hiervoor best hoog gelegd. Na een geweldige avond zijn we van mening dat Klezmajeur deze lat ruimschoots is gepasseerd. Ze dachten mee in onze organisatie, waren erg enthousiast en bovenal klonken ze erg goed! Deze band speelt goed in op de behoefte van het publiek op dat moment en heeft de professionaliteit om dat vlot te doen! Dank jullie voor een mooie avond muziek!


Alphons Devilee 11-12-2015

(...) kennelijk vond zij jullie muziek het allermooiste als representant van de klezmer. Ik heb jullie CD (..) ook nog even geluisterd en (vind hem van) goede kwaliteit. Groeten van Alphons Devilee, oude manager van de Paasheuvel.


Pablo & Anika, 30 mei 2015, Huwelijk te Lisse

"We hebben er ontzettend hard van genoten. We kregen ook ontzettend veel positieve commentaar van onze gasten over jullie muziek. Echt super!!" Pablo & Anika


Klaas, 16 mei 2015, Nederweert

Beste Klezmajeur, Gisteravond hebben we genoten van jullie optreden in Theaterboerderij Boeket. (...) Veel succes verder!


Yolanda, 29 maart 2015, te Waalwijk

Gisteren hebben we ontzettend genoten van jullie optreden in Waalwijk. De cd die we natuurlijk kochten staat nu op volle sterkte te draaien: hier word je toch heel vrolijk van!! Tot een volgende keer!


De Pers, n.a.v. 29 maart 2015, te Waalwijk

"Wat een prachtig en professioneel optreden van Klezmajeur ...". Dat waren de samengevatte reacties van de bezoekers. (...) De vier ‘Klezmajeur’ leden bespeelden elk hun eigen muziekinstrument zoals de accordeon, bas, viool en klarinet. Prachtig klonken zondagmiddag de heel melodieuze nummers die zich geheel onderscheiden van de muziek zoals we die in het Westen kennen. (...) En dat is vanmiddag weer gebleken met dit onvergetelijke optreden.


Onbekend, 28 feb 2015, Oosterhout

Een quote van een onbekende bezoeker: “Ik ben onlangs in het xxxx theater geweest (het betrof een groot gerenommeerd theater) naar iets wat ze klezmer noemden. Ik heb vandaag halverwege de eerste helft al meer plezier gehad dan toen de hele avond”.


Organisatie: 12 dec 2014, In Wijhe

"Het was met Klezmajeur een mooie afsluiting van 2014. De groep speelde vol overgave en had daar zelf zichtbaar plezier in. Het onderlinge contact en hun blikwisselingen en mimiek ondersteunden het levensverhaal van een jongen die man werd. De rij schoenen langs de podiumrand werd steeds langer en de schoenmaat groter waarmee de groei van de jongen geïllustreerd werd. Zelfs de soldatenlaarzen maakten deel uit van de reeks. Staande ovatie en bij de toegift werd zelfs gedanst."


Martin, 11 jan 2015, Oisterwijk

(...) Men was vol lof over de keuze (en) al die lof komt jullie als band toe. Men was niet alleen zeer tevreden over de muziek die ten gehore gebracht werd maar ook over de wijze waarop en de sociale omgang. Het is gebruikelijk dat we elk jaar een andere band/groep uitnodigen. Jullie hebben de lat wel erg hoog gelegd voor volgend jaar.
“KLEZMAJEUR” bedankt!Oudere Reacties 2014-2007(beknopt):

Je hoeft ons niet te bedanken, eerder andersom!
We vonden het geweldig dat jullie er waren en hebben alleen maar waardering over jullie muziek gehoord van onze gasten.

Hartelijk dank voor al je inspanningen en die van de overige Klezmajeur leden! We hebben een fantastisch feest gehad. Mede door jullie muzikale omlijsting!

Jullie ook ontzettend bedankt voor jullie mooie en feestelijke spel gisterenavond. Ik heb iedereen er positief over gehoord. Leuk jou te horen spelen, en wat een vaardigheid al terwijl je toch pas op je 42 ste bent begonnen. Ik hoorde van veel mensen dat ze graag hadden willen klappen of bewegen maar het toch niet durfden. Ze wisten niet zo goed of jullie dat zouden waarderen, misschien iets om de volgende keer nog duidelijker in te zijn dat dat mag. Jullie muziek en jullie manier van spelen vragen daarom!! Ook mooi om te zien hoe het Joodse volk door alle ellende heen toch steeds weer vrolijke muziek is blijven maken.

De avond was heel erg leuk en geanimeerd. Musici waren vrolijk, en genoten van eigen muziek. Ze namen zich zelf niet te serieus en waren heel sympathiek. Er werd ook gedanst! De Nederlandse introductie van de liedjes was heel nuttig om de liedjes beter te volgen. Het gebruik van de schoenen was speels, om het thema goed in te leiden. Geluid was goed (niet te sterk, niet te zwak). Op de zijkant van de kerk kon de groep wat minder gezien worden omdat de luidsprekers in de weg zaten. Liedjes waren afwisselend met tekst & muziek; en met muziek alleen. Goed

Verder was iedereen op de avond zelf natuurlijk al vol lof! De avond overtrof alle verwachtingen!

ik wil jullie mijn waardering overbrengen voor jullie optreden in de Ontmoetingskerk. Ook namens mijn echtgenote. Ik besef maar eens te meer hoe fijn het is om als toehoorder even ondergedompeld te worden in zo'n optreden, maar ook hoeveel werk eraan vooraf gaat en na afloop met het opruimen. Chapeau!

Geweldig bedankt voor het mooie programma 'A Ments' dat jullie gisteravond in de Ontmoetingskerkgemeente in Eindhoven opvoerden. Ik heb erg genoten. Het was een mooie combinatie van vrolijkheid maar ook inhoud en dat paste mooi bij deze verwenavond voor vrijwilligers.

Bedankt voor de muzikale reis waarop jullie ons hebben meegenomen. Een reis vol van levensblije en melancholieke klanken. Met mooie en aangename vergezichten,resulterend in een stil genieten. Jullie harmonisch samenspel en enthousiasme ontlokte, het doorgaans rustige publiek, geestdriftig bijval. Iedereen heeft genoten en heeft dat, ook naderhand, duidelijk laten blijken! Het was een waar FEEST!

Truly enjoyed watching and listening to the theater program 'A Mentsh...' by KLEZMAJEUR in theater 'de Garage' in Venlo.

Wat een heerlijke avond gisteravond in Theater de Garage. We hebben volop genoten.

Hoi Erwin, heel erg veel bedankt voor de leuke avond! Wij hebben volop genoten van de hele voorstelling! Je vertelde heel interessant (maar daar ben ik al aan gewend :)) Ik heb weer wat geschiedenis geleerd van je! Muziek was echt heel leuk.

Beste Erwin en andere leden van Klezmajeur, Hierbij wil ik jullie laten weten dat ik nog steeds nageniet van jullie geweldige optreden op het feest afgelopen week. Ik vond het zo leuk hoe jullie de nummers introduceerden en vervolgens meeslepend en opzwepend speelden. Het begon bij mij te kriebelen, ik moest wel dansen. Gelukkig was ik niet de enige. Bijna alle gasten dansten mee. De interactie tussen de muzikanten en dansers was zo leuk. We inspireerden elkaar. Wat een creativiteit, energie en vreugde kwam er los! Nogmaals geweldig bedankt hiervoor!

Héél hartelijk bedankt voor het geweldige feest wat jullie me hebben gegeven, op mijn verjaardag, met jullie heerlijke muziek. We hebben met veel plezier gedanst!!

Nou, ik heb echt met kippenvel zitten luisteren!!! Jullie spelen zo mooi!!! Jullie zijn heel goed op elkaar ingespeeld, waanzinnig! Jullie spelen echt met hart en ziel en dat is te horen. En wat zing je leuk, veelzijdig, heerlijk. Ook bij de mensen om me heen zag ik enthousiaste reacties. Het concept is erg mooi: de levensloop van Yoshke. De schoenen vind ik heel geniaal, vooral de rode ;-). Stiekem had ik wel gehoopt dat Rebecca en Yoshke ondanks de barre omstandigheden zouden trouwen en dat er nog een knalfeest zou volgen om nog te kunnen dansen...Ik zou zeggen... ook optreden voor jong(er) publiek en misschien dat jullie eens in de Bergkerk in Deventer willen komen spelen..? Nee, niet alleen daar, op veel meer plekken! Jullie zijn een lust voor oog, oor en hart!

Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de prachtige avond die we gisteren samen hebben neergezet. Ikzelf werd geraakt door de gevoelige kwaliteit van jullie spel, jullie zang en gedichten. Ik ben ervan overtuigd dat je daarmee heel veel harten hebt geopend… De bezoekers bleven langer zitten en waren veel stiller dan vorig jaar. Uit de reacties hoorde ik dat de sfeer de mensen erg aansprak. Bezoekers waren echt geroerd en werden uitgenodigd te beleven wat er in hen speelde. Er is een diep gevoel van dankbaarheid voor wat jullie hebben gegeven aan de honderden luisteraars.

Ik heb jullie gezien en gehoord op de Parade. Was gezellig, aanstekelijk, en mooi.

Dat klonk geweldig. Ik hoorde veel positieve reacties, dus dat is hartstikke leuk. Gelukkig was er ook behoorlijk wat publieke belangstelling en was het heel sfeervol. Zo te horen is het jullie ook bevallen, dus wie weet volgend jaar in de herhaling?
Jullie veel dank voor jullie medewerking.

Wij kijken ook met heel veel plezier terug op ons feest en jullie rol daarin. Van heel veel familieleden en vrienden hebben we enthousiaste reacties gekregen. Ook het dansen was heel leuk en verhoogde de feestvreugde. Leuk om te zien dat zoveel mensen meededen. Jullie heel hartelijk dank daarvoor.

juli, is er een lacune in mijn leven vervuld: een optreden van Klezmajeur! Het werd het aanhoren, aanschouwen, meegevoerd worden, kortom: ervaren van meesterschap in combinatie met speelplezier en passie op het publiek overslaande enthousiasme. We werden meegenomen in een uitzinnige flow van prachtige muziek en tekst, waarop van begin tot eind- al dan niet uitzinnig, maar wel op een enkeling na door het voltallige publiek- kon worden meegedanst. Het was 1 roes van 'plezier en aanstekeligheid' waaraan zowel de groep als ook het publiek werd ondergedompeld... Ware klasse verraadt zich door de eenvoud, het ogenschijnlijke gemak; het vakmanschap wordt zichtbaar gemaakt door de liefdevolle aandacht voor het materiaal (de klezmer). Ik ben dankbaar dit geschenk te hebben mogen ontvangen. 'Klezmajeur' heb ik in mijn hart gesloten! Speciale lof voor de zangkwaliteit van de begenadigde violiste. Kortom: 'Klezmajeur' nog niet hebben meegemaakt is een gemiste kans, die zeker moet worden goedgemaakt!

Wat een geweldig optreden hadden jullie zondag! Publiek was erg enthousiast. Als ik dat vergelijk met het optreden in Deurne van de Amsterdamse Klezmerband... dan luister ik liever naar jullie. Het was uiteraard lekker dansen en feest met die andere band, prima voor een gezellige avond. En qua behendigheid op de diverse instrumenten waren ze erg goed. Maar ik ben gecharmeerd van jullie meer 'bescheiden' aanpak (positief bedoeld!), ik ervaar ook meer diepgang in de repertoirekeuze.

Ik had me geen betere muzikale omlijsting van onze kunsttenstoonstelling met veiling ten behoeve van ons Oekraine-project kunnen voorstellen. Toen de schilder die rondom jullie exposeerde bovendien vertelde hoe hij zijn schilderijen had geselecteerd, met de levendige klanken van jullie muziek in het achterhoofd, was het plaatje helemaal af.
Jullie zijn niet alleen goede muzikanten, jullie hebben een duidelijk gevoel voor sfeer en en bezitten een groot aanpassingsvermogen. De ruimte vroeg van jullie een bepaalde ingetogenheid en dat hebben jullie opgebracht. De gasten die ik gesproken heb waren enthousiast over jullie muziek en de passende sfeer die jullie daarmee creëerden. Mede dankzij jullie hebben de gasten kunnen genieten van een gezellige avond. Hartelijk Dank!

Hartelijk dank voor de geweldige bijdrage aan het benefietdiner. Dankzij jullie muziek kreeg de avond nog meer warmte, sfeer en gezelligheid!

Toen spetterde "Klezmajeur" met uitbundige maar ook ingetogen Klezmermuziek. Tussen de nummers door maakte het publiek kennis met de historie van de Klezmer muziek. Op luchtige wijze werden de diverse nummers vrolijk aan elkaar gepraat. Toen de pauze voorbij was werd het publiek niet aan de haren maar met muziek weer naar de zaal gedirigeerd. Klezmajeur heeft voor een geslaagde aftrap gezorgd!

Eerst nog even vertellen dat ik GENOTEN heb gisterenavond ! En ook dat ik me weer eens terdege realiseerde wat het 'kost'om alles op en af te breken enz enz.....

Helaas hadden we geen tijd om na jullie optreden, afgelopen zondag, nog even met elkaar na te praten en genieten van jullie, wat ons betreft, geslaagde try out. Heerlijke melodieën, melancholiek en dan weer vrolijk van aard, wisselden elkaar af en werden op een luchtige manier aan elkaar gepraat. En wat een mooie en karakteristieke stem bracht de violiste in, heel aangenaam. En wat jou zelf betreft; je begint het artiestenvak aardig onder de knie te krijgen. Complimenten. Blijf ons maar op de hoogte houden van jullie optredens, dan zullen we zeker opnieuw komen meegenieten van jullie optredens.

Dank voor jullie mooie optreden vandaag, was de reis absoluut waard! Mooie klank hebben jullie samen, goeie muzikanten! Leuke muziek, de gast was ook een mooie aanvulling! (noot: waren vanuit Duitsland naar Best gekomen!)

Heb genoten vanmiddag. Daar kwamen wij ook voor. Naast de heerlijke muziek is ook de ongedwongenheid van jullie leuk om te horen en te zien.

Hartstikke bedankt voor jullie optreden gisteren, ik heb genoten! Jullie kregen toch echt de voetjes van de vloer: sommigen ook echt dansend, anderen trommelend op de statafel of tikkend met de voeten. Want ja, blijf maar eens stilstaan bij enthousiast gebrachte klezmer, mij lukt het in ieder geval absoluut niet! Wanneer ik weer een feest geef, staan jullie bij voorbaat op het programma!

Iedereen heeft het concert als heel leuk en bijzonder ervaren. Nogmaals onze dank voor jullie enthousiaste medewerking.

Wat hebben we genoten van jullie optreden! Het heeft de prachtige workshopdag echt vervolledigd en een goede balans gegeven. Dank nogmaals.

Jullie optreden was genieten voor mij en de CD staat nu lekker op. Ik vond jullie samenzang erg mooi, dat ken ik niet van de klezmer muziek die ik heb. De scheurende klarinet van Erwin vond ik ook erg mooi en opmerkelijk. De aankleding beviel mij ook goed. Ik kom vast nog een keer naar een optreden en tot dan vast: veel succes! Of: "mazzaltov"?

Jan Waas, CD review 2010: Menig klezmergroepje mag hopen dat zijn debuutalbum zo klinkt. De Brabantse groep Klezmajeur geeft haar publiek een redelijk inzicht in wat 'klezmer' eigenlijk is: een mix van de Jiddische en de Oost-Europese klank.

Ik wil jullie graag nogmaals hartelijk danken voor jullie geweldige bijdrage aan het Jiddische verhalenvertelproject. Muziek en vertellingen vloeiden op een prachtige manier samen, vooral ook omdat jullie je best hadden gedaan om muziek bij de verhalen te kiezen. Ook de samenwerking vond ik erg prettig. In mijn oren klinkt nog steeds jullie heerlijke muziek. Prachtig vond ik het slot in Venlo waar mensen duidelijk te kennen gaven de zaal niet te willen verlaten en nog te willen blijven luisteren.

Het was een erg drukke zondagmiddag in het galeriecafé van de Compagnie. Zo'n 75 mensen waren uitgestroomd om te kijken en te luisteren naar de klezmer muziek. Klezmajeur speelde vol overgave en wist hun enthousiasme over te brengen op het publiek. Tussen de nummers door werd er uitleg gegeven over de nummers die gespeeld werden en ook werd de geschiedenis van de muziek toegelicht. Al met al een uitstekend optreden met een zeer enthousiast publiek.

Klezmer zoals klezmer moet zijn. Afwisselend huilend en juichend in alle toonaarden en instrumenten.

Het was werkelijk een kei leuke, mooie voorstelling!! Mijn complimenten!! Allemaal!!!

We hebben genoten zaterdagavond en we waren bepaald niet de enigen. Prachtige muziek, gezellige zaal, goede sfeer en leuke requisieten. Tot een volgende keer!

Zaterdagavond 29 november 2009 genoten van jullie heerlijke optreden in De Boerderij in Breugel. Sfeervol, gezellig, leuke verhalen en fantastische muziek, ontroerende liedjes (Cora je zou vaker moeten zingen!), afgewisseld met vrolijke (kan bijna niet stil blijven zitten) stukken. Kortom Klezmajeur bedankt! Ons publiek was zonder uitzondering super-enthousiast en wij hebben genoten! Komen jullie nog eens terug?!?

Tjonge, wat was dat leuk gisterenavond!

wat een geweldige sfeer kunnen jullie opbouwen. Het feest (een concert wil ik het niet noemen) in de boerderij in Breugel was eeen grooot genoegen! Bedankt, en kom gauw weer terug.

Op 25 september 2008 verzorgde Klezmajeur de bijzonder sfeervolle en passende muzikale noot in Venlo tijdens de viering van '3 jaar wereldvredesvlam' en tijdens de afsluitende *iftarmaaltijd, die de gemeenteraad voor de Venlose gemeenschap organiseerde in museum Van Bommel Van Dam (*de maaltijd na zonsondergang na een dag vasten, tijdens de Ramadan-periode; niet verwarren met het suikerfeest). Onder het motto "Vrede verbindt - Venlo verbindt!" werd vanuit 5 wereldreligies de verbinding met elkaar gezocht, met voordrachten uit elkaars heilige geschriften. En daar hoort bij ... muziek die verbindt: Klezmermuziek! Klezmajeur was geweldig!

We hebben genoten van jullie spel op onze bruiloft, het was een goeie sfeermaker! En ... inderdaad nog gedanst ook :-).

Graag wil ik jullie hierbij nog heel, heel erg bedanken voor jullie komst en optreden op onze benefietmanifestatie gisteren. Ondanks het slechte weer en wat minder bezoekers dan verwacht , hebben we toch ruim 3000€ weten op te halen voor het goede doel. Mede door jullie optreden is het een hele geslaagde dag geworden.

Het bruidspaar en wij ook, kijken terug op een hele mooie dag! We willen jullie heel hartelijk bedanken voor jullie prachtige muzikale bijdrage !! Wil je ook jouw mede-muzikanten hartelijk bedanken?!! Het was erg gezellig! Alle goeds voor jullie!

Na weken van voorbereiding, waaronder het vastleggen van een optreden van Klezmajeur, was het vrijdag 18 april zover. Onze jaarlijkse culturele avond. Vrijdagmorgen werden we onaangenaam verrast met de mededeling dat Erwin snipverkouden was en misschien niet zou kunnen spelen. Om ons niet teleur te hoeven stellen werd er alles aan gedaan om vrijdagavond, min of meer fit, toch te kunnen optreden. Het enthousiasme was er niet minder om. Prachtig om te zien als mensen zo bevlogen hun 'boodschap' in mooie muziek en verhalen uitdragen. We hebben genoten!!

De cd is gisteren afgegeven en de ontvangster was er gemotioneerd blij mee. Naschrift Erwin: Bij hoge uitzondering hadden we een CD opname van een optreden afgegeven, voor een mevrouw wier man enige dagen na ons optreden overleed. Ons optreden was een van de laatste gelukkige momenten in zijn leven, en zij wilde dit als aandenken.

Ken Gould, directeur van het Joods Muziek Festival Amsterdam Wat leuke muziek op jullie site! I have been listening to the music on your site, and I have been really enjoying it!

Op het gevaar af dat ik herhaling val: \"wat een feestje\". Heel veel leuke reacties en complimenten, vanmorgen al. Heel erg bedankt voor jullie opluistering en ik hoop dat jullie zelf ook een leuke avond hebben gehad.

Zien en horen optreden op 21-10-2007 in Enkhuizen. Wat mij betreft kunnen jullie je zonder meer aanmelden voor het Joods Muziekfestival in Amsterdam(Christofori). Dat zal dan voor ons een extra aanleiding zijn om vooral te gaan.

Voor de 2e maal waren jullie te gast bij Station Charlotte in Nuenen en ik spreek namens ons allen, maar ook vooral namens mezelf als ik zeg: "wat een feestje". Het is een genot om naar jullie te luisteren, meebewegen gaat bijna vanzelf, en de bezieling en enthousiasme waarmee jullie musiceren is hartverwarmend. Dat jullie voor een klein groepje luisteraars spelen alsof je voor een gigapubliek staat is voor mij reden om met plezier uit te zien naar de volgende keer dat jullie bij ons te gast zullen zijn.

ja het was erg leuk en ontspannen. Vrolijke muziek en daar past jullie expressie ook goed bij. Uitleg van de nrs is ook goed, want dan kun je je even erop in stellen. Lekker gespeeld, en je kunt wel zien dat jullie goed op elkaar zijn ingespeeld. Veel succes verder en tot een keer ziens.

Jullie speelden weer grandioos, en het plezier spat eraf.

Wat fijn dat jullie het zo naar je zin hebben gehad Jullie muziek viel ook erg in de smaak en het publiek was enthousiast. Veel succes met jullie verdere optredens en wie weet tot volgend jaar!

We (mijn moeder, vrouw, dochter en ik) vonden het leuk om jullie groep te zien optreden. Heel vrolijk! Mijn moeder was op bezoek en we wilden in eerste instantie een monument bezoeken (ivm open monumentendag). Toen herinnerde ik mij ineens dat jij wellicht ergens optrad en konden we dit combineren. Jij laat de klarinet trouwens ook prachtig zingen! groet,

Dit heb je weer leuk voor elkaar Erwin!! Leuke site! Ik wens jullie heel veel succes en dat gaat zeker lukken met jullie fantastische muziek.

Hoi Erwin en vrienden, na een paar optredens gehoord en gezien te hebben vol lof, jullie weten de gevoelige snaar te raken. Zowel bij Jan (Bleker muziek) als Brunswijck erg veel plezier gehad en ontroerd geraakt!

Geweldig genoten hebben we verleden week. De heerlijke tapas, verrukkelijke wijn, fantastische muziek: allemaal ingrediënten voor een perfecte avond. Onze jarige Job wist van niets maar was uitermate aangenaam verrast toen jullie musicerend binnentraden. Met jullie aanstekelijke muziek en geweldige uitvoering is het jullie gelukt om zelfs de mensen op de dansvloer te krijgen die normaal gesproken met een drankje en een hapje subtiel maar beslist het dansen mijden. Overigens, de 2 oppassen van de buren waren met veel plezier in de tuin gaan zitten meeluisteren en waanden zich in het buitenland, hoorden we een dag later. Het ga jullie goed. Ik hoop van harte tot een volgende keer!

Beste mensen, hartelijk dank voor jullie spel, ter gelegenheid van een tentoonstelling van mijn kunstwerken. Het was prachtig, meeslepend en opwindend. We hebben enorm zitten genieten.
Nogmaals hartelijk bedankt,

OP ZOEK
Ik zocht iets heel charmants,
iets vreemds en iets verwants,
voor 't hoofd en voor 't gevoel,
zó maar met een doel.

Ik zocht niet langer, geen gezeur,
ik ging gewoon naar Klezmajeur!

Ik heb jullie optreden bij Jan gezien. Meeslepend, warm, ontroerend en speels! Echt een heerlijke avond!

we hebben genoten! De uitstraling was heel professioneel, jullie gingen er duidelijk helemaal voor. En dat ene nummer dat we toevallig kenden, Shir al Etz, dat was werkelijk prachtig vertolkt! Het 'origineel' vonden we al zo mooi, maar die werd dik overtroffen. Wat een emotie...We zien nu al uit naar een volgende voorstelling van jullie. Let's party!!

Leuke site! Ik heb alle muziek even als achtergrond er bij geluisterd, gezellig. Ik zag op de foto dat Onno met jullie meespeelt. Zo zie je maar weer dat de wereld klein is als ik 50% van Klezmajeur zomaar ken! IJs en weder dienende ben ik er bij, heb er veel zin in. Tot dan, groet,