Je bent nu op de 'Web Links' pagina van Klezmajeur

Klezmer en aanverwante zaken:

..........>>> Klezz Best <<<.............

Er zijn heel wat interessante links over klezmer of muzikale cultuur in het algemeen te vinden. Mocht je vermeld willen worden stuur dan even een mailtje naar het klezmajeur adres. Bij geschiktheid plaatsen we wat info over je.
Hieronder vind je een paar mooie links:Kleppen en Polsters
Heb je een blaasinstrument zoals klarinet, saxofoon of dwarsfluit en wil je dat er met heel veel zorg en vakmanschap naar gekeken wordt?
Ik wil mijn klarinet altijd in topconditie hebben voor een optreden, en daarom stap ik naar Bob van Geffen voor mijn reparaties en onderhoud.Folkwijzer
Op zoek naar informatie over folk muziek in de wijdste zin van het woord?
Een concert zoeken, of een workshop? Hier moet je zijn voor een prima overzicht. Ga naar: 'Folkwijzer'Podiuminfo
Klezmajeur brengt met haar huidige theaterprogramma 'A mentsh ...' heel wat serieuze noten voor wie dat willen. Daarbij spelen we even lief voor een aandachtig kleinkunst podium als voor een festival met duizenden mensen. Muziek om van te genieten, droevig en vrolijk van te worden en om over na te praten.
Klezz is more..!! Podiumoptreden??? Ga dan naar: 'Podiuminfo'

Festivalinfo
Interesse in festivals? Klezmajeur brengt klezmer met een kwinkslag, ideaal voor een vrolijk feest waar gedanst mag worden! Daarbij spelen we even lief voor een aandachtig kleinkunst podium als voor een festival met veeeele mensen.
Klezz la vie..!! Festival??? Ga dan naar: 'Festivalinfo'Di Gojim
Natuurlijk is het zo dat als je het over klezmer in Nederland hebt dat je niet om 'Di Gojim' heen kunt. Deze topartiesten staan ongeveer aan de wieg van Klezmer in Nederland en geven fenomenale shows. Het enige nadeel is dat ik na elk optreden weer heel erg jaloers ben op Jaap Mulder en wat hij uit zijn instrumenten tovert. Ga 'hier' maar eens kijken.Michel Marang
Over topartiesten gesproken, als je van de klarinet houdt moet je hoognodig eens naar Michel Marang en Peter van Os gaan luisteren. 'Hier' vind je meer informatie.Klezmershack
ALs je meer over de achtergronden van klezmer wilt weten kan je bijna niet beter doen dan de 'Klezmershack' bezoeken. Je moet wel aardig thuis zijn in amerikaanse uitdrukkingen, maar dan heb je ook iets!
Hier vind je alle info.Margot Leverett
Als je toch in Amerika op zoek bent, ga dan even langs de site van Margot Leverett. Deze sympathieke klarinettiste (geschaard bij de beste 5 ter wereld) heeft een prachtig geluid en brengt een heel nieuwe vorm van klezmer door die met Amerikaanse Blue Grass te vermengen. Zij heeft ooit bij Erwin thuis gelogeerd en dat was een hele ervaring.
Hier vind je alle info.Cultuurpassie
Cultuurpassie is een prima site om naar allerlei kunstactiviteiten en wetenswaardigheden op zoek te gaan. Beeldende kunst, muziek, het staat er allemaal op!Podium voor Christelijke Bands
U vindt ons ook op het podium voor christelijke bands.