Klezmajeur
Klezmer met een kwinkslag
Foto van Klezmajeur in het theater
Klez La Vie!!!!
Foto van Klezmajeur op een feest
A Mentsh
Foto van Klezmajeur bij een culturele avond
Reacties

Klez La Vie!!!!

Met ons huidige theater programma Klez La Vie!!!! nemen we u mee en vieren we gezamenlijk dat ons lot is verweven met dat van de medemensen, ondanks de uitdagingen en tegenslagen die het leven biedt.

Geluidsfragmenten uit 'Klez La Vie !!!!'

Het verhaal:
Een jonge rabbijn wijdt zijn leven aan studie en boeken, maar heeft weinig levenservaring. Een oude wijze collega geeft hem de raad om de praktijk in te gaan. En zo gaat hij op pad. Onderweg treft de jonge rabbijn een dorp in rouw; een bruiloft kan onverwacht niet doorgaan, omdat een zorgvuldig bijeen gespaarde bruidsschat is verdwenen. Ruzie en verwijten alom. De jonge rabbijn staat voor de vraag wat wijs handelen nu inhoudt. De bewoners zetten zich na zijn wijze woorden in om de bruiloft te redden. En dat besluit betekent… feest!

Duur

Twee keer ruim drie kwartier; in overleg aanpasbaar.
Een CD met een groot deel van de nummers is beschikbaar.

A Mentsh

Ons vorige theater programma 'A Mentsh' was een verhaal over de vele moeilijkheden die de jonge Yoshke moest doorstaan voor hij een 'Mentsh' geworden was.

Geluidsfragmenten uit ons programma 'A Mentsh'

Reacties

Onbekende bezoeker, 28 feb 2015, Oosterhout

"Ik ben onlangs in het xxxx theater geweest (het betreft een groot gerenommeerd theater) naar iets wat ze klezmer noemden. Ik heb vandaag halverwege de eerste helft al meer plezier gehad dan toen de hele avond."

We zijn op Facebook te vinden.
En we staan op YouTube
Email: klezmajeur@klezmajeur.nl
Bel: 06 46 471 327
Privacy: we verzamelen geen cookies, we houden geen gegevens bij. Mocht u ons mailen dan gebruiken we uw emailadres alleen voor de directe correspondentie over het desbetreffende onderwerp.
Als u dat aangeeft bewaren we uw adres voor toekomstige contacten, en anders verwijderen we het emailadres wanneer het optreden is afgehandeld.
Mocht u naar Youtube of Facebook doorlinken dan gelden de desbetreffende privacyregels.